MP.

ANFO-TV

Kunde: ANFO Annonsørforeningen
År: 2020-2022

ANFO-TV

Kunde: ANFO Annonsørforeningen
År: 2020-2022

Mindful Productions har levert:

  • Design av on-demand-tjeneste
  • Utvikling og implementering
  • Konseptutvikling
  • UX/UI

Om løsningen:

ANFO Annonsørforeningen hadde et behov for en løsning for å kunne gjøre konferanser og seminarer digitalt tilgjengelig for medlemmene deres. Deler av innholdet skulle være åpnet for alle og annet innhold skulle være tilgjengelig eksklusivt for medlemmer og konferansedeltagere. Løsningen skulle fungere både som ren digital løsning samt som hybrid. Løsningen ble designet, utviklet og implementert høsten 2020.

ANFO Annonsørforeningen er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere.

Selv sier de:

Vårt mål er til enhver tid å bidra til å skape de beste rammevilkår for organisasjoner og bedrifter som ønsker å markedsføre produkter, tjenester og synspunkter. Helt siden 1947 har vi arbeidet systematisk og målrettet for å påvirke bransjen, media og myndighetene på vegne av våre medlemmer.

Kort sagt, er det noe du som markedsfører er opptatt av, er vi det også.